Sunday, November 6, 2016

Happy 4th birthday farhah!

Alhamdulillah hari ni genap 4tahun dah farhah.

Happy birthday sayang 😍

Mama dengan abah sayang sangat kat farhah yang macam macam ni.

Farhah yang banyak ragam, suka nau buat abah marah pepagi..adaaaa je helah dia nak bagi lambat. Sian abah tau hehe.

Farhah anak no 2 yang dah nampak kerasnya.
Macam mama. Keras hati sob sob.

Tapi kita take it as positive way la kan. Keras hati tu akan membuatkan kita bersungguh sungguh bila buat sesuatu.

Kita tahu apa yang kita mahukan, kita fokus bila buat pape keje.

Mama doakan farhah jadi anak solehah penyejuk hati mama abah.
Moga dilindungi dan disayangi Allah selalu ❤


No comments:

Post a Comment