Sunday, July 31, 2016

rumah sewa/ homestay di puchong

nenooooo nenooooo nenooooo..

mama nak beriklan kejap ye.

pertama,

sesiapa yang mencari rumah sewa kat area puchong ni, boleh pertimbangkan apartment ini.

fully furnished, tinggal masuk basuh kaki je.

tapi sebab cantik sangat, maybe akan ada sikit interview la sebelum diluluskan untuk sewa.

sebab owner ni nak orang yang memang akan jaga rumah ni macam rumah sendiri :)

kalau boleh nak perempuan yang bujang.

haaaa adik adik tu silakan la :)

yang berkeluarga pun okey, cuma macam tadi sy kata la..kena jaga rumah macam kita jaga rumah sendiri ye :) owner sebenarnya sayang sangat dengan rumah ni..hehe.

kawasan ni best sangat. kemudahan pengangkutan awam superb!
LRT, bas semua ada. walking distance je.

nak makan pun memang sangat senang, sini kawasan Melayu. so mudah nak jumpa kedai makan tomyam segala, gerai ada..mamak pun ada.
kemudahan semua ada plus kawasan ni berdekatan dengan highway--LDP dekat, ELITE pun dekat.

dobi 24jam dekat, tuition centre, courts mammoth--u name it semua ada kihkihkih amboiiiiii!

sy yang dah 4tahun duduk sini memang rasa best.

ada guard house, lebih selamat.
depan ni je ada shell dan caltex, senang mak nak isi minyak.
dalam kawasan permai villa ni ada kedai serbaneka, ada laundry shop, ada swimming pool.


nah mama belanja gambar sikit.
ops, ni bukan rumah mama tau.
rumah kawan..tapi terbiar kosong sebab dia duduk shah alam.
jadi mama tolong iklankan je :)




yessss..kalau sewa memang lengkap dah semuanya uollsssss :) suka kan :)

oh ya owner nak sewakan RM1200--tapi mungkin kalau uolls serius berminat sangat boleh nego lagi kot.
nanti sy boleh tolong nego :)

kedua,

nak sewa untuk homestay pun bolehhhhhh.
RM250 per night.

berminat?

mari call sy 0193119017 okay :)

No comments:

Post a Comment