Saturday, April 9, 2016

Cikgu jihan dalam utusan

Wewiiiitt 😁

Saja nak simpan kenangan dalam ni.

Esok esok boleh kakak damia dan adik adik baca.

23 mac tu sy bawak budak ke program kat UM ni. Sempena sambutan UM ke 111 tahun.

Ada tiga pertandingan, amazing race, smart city concept, dan kuiz.

Actually semua pertandingan tu kitorang tak menang tiga tempat teratas pun.

Tapi bila penganjur tambah tambah semua markah, secara keseluruhannya samad tempat kelima dari dua puluh sekolah yg join.

Not bad la kan 😀😀😀

Actually masuk paper ni pun kebetulan.
Sy nak pegi breakfast lepas taklimat pagi tu, tetiba plak wartawan ni tahan saya kat pintu then kata nak interview.

Sembang sembang cerita pasal tenaga boleh diperbaharui apa semua--dia snap gambar guna hp dia je. Wah, zaman canggih ni wartawan dah takyah kelek dlsr ke mana mana kan.hihi.

So merasa la sy masuk paper.
Haha dulu masa sekolah ada la jugak pernah masuk paper tempatan sabah.
Masa menang bahas wakil peringkat apa tak ingat dah. Keratan paper tu ada dlm album kat kampung. Nanti la kalau teringat nak korek balik khazanah lama semua tu 😆😆

No comments:

Post a Comment