Tuesday, November 10, 2015

terlepas temuduga cbbptb

salam :)

mid july hari tu ada apply cuti belajar bergaji penuh tanpa biasiswa.

salahkan kpm sebab tak alertkan pemohon (kami satu sekolah, yg apply semua terlepas interview)
dan salahkan diri sendiri sebab tak semak kat laman web kpm.
surat tawaran ni tarikh 15 oktober (interview 29 oktober).
masa tu pulak busy dengan bebudak pt3.
dengan duk kalut cuti jerebu la.

minggu lepas tu dah sibuk dengan moderasi, marking pt3.
sekali ada satu hari tu, tergerak nak check laman web kpm.

haaaaaaa...memang nangis tak berlagu laaa gamaknya.


takpelah, Allah tak izin sambung belajar tahun ni kot.
tahun depan nak apply lagi.
masa tu nak bersedia sepenuhnya.

tahun ni apply last minute.
sebab keadaan sekolah huru hara--pengetua bermasalah memang gegak gempita sekolah.
tu yg kelam kabut isi--konon nak lari dari sekolah kejap.

sekarang dah tukar pengetua, sangat okey--rasa sayang la pulak nak tinggal sekolah.huhuuuuu..

lagipun markah 2012 tak cantik sangat.
so kalau apply tahun depan, markah 2012 dah tak kira. haha :)

so cuti ni plan nak siapkan model soalan, nak cantikkan fail peribadi, nak semak semula kajian tindakan tu nak bagi comel lebih.
so tahun depan boleh apply dengan penuh kompiden.

semoga berjaya laaaa :)

No comments:

Post a Comment