Saturday, October 11, 2014

happy 29th birthday to me!

ops.tajuk tak menahan.

okeyyyy saja nak letak memori kat sini.
birthday damia 20 september hari tu pun belum buat entry..dulukan birthday sendiri ya ;p

actually birthday saya 9 oktober yang lepas.
yang ke????

baru 29! eh baru ke?
tahun terakhir untuk feeling feeling muda.
haha.

terima kasihhhhhhhhhhhhhh untuk semua yang wish.
melalui fb, sms, yang call.
kengkawan sekolah yang riuh dalam wassap dan telegram.

penolong kanan 1 saya yang belikan domino pizza large size untuk makyong :)



penolong kanan hem yang hadiahkan purse comel ini :)


alhamdulillah..
di kelilingi kasih sayanggggg yang banyak banyak banyak buat sy terharu :)

terima kasih you allllllllll.
hanya Allah je yang boleh balas kebaikan korang.

alahaiiii..macam mana la sy nak tukar sekolah next year camni ni ;p

2 comments:

  1. Happy birthday ghan
    thn depan jom join kelab akak..kelab 3 series

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tq kak :)
      alahaiiii suka atau tidak kalau panjang umur kena jejak gak 30 by next year :)

      Delete