Friday, September 26, 2014

Update tiju

Kemahen rajin update ye.
Update guna phone je pun..
Laptop tengah under maintenance.
Tiba-tiba pulak nak kena format balik.

Huwaaaaa...dah la tengah musim sibuk nak buat kertas exam akhir tahun pelajar :(

Ops..tiju hari ni 17 minggu 6 hari.
Esok 18 minggu yeay!

Semalam encik suami ajak pegi skodeng tiju.
Last skodeng masa 9weeks, alahai cinonet je.

Kali ni besar la sikit.
Dah 205gram.
Pegi klinik dr siti dan rakan-rakan dekat je dengan rumah.

Check jantung ok.
Kepala ok.
Ukur kepala, ukur kaki.
Alhamdulillah..semuanya mengikut tarikh dengan baik sekali :)
Edd yang keluar kat scanner tu pun tepat.
1 mac 2015.

Haiiiii baby..
Mama tak sabar nak gomol awak :)

Jantina?
Haaaa...semalam baby duk elok je terkangkang tauu.
Saja nak tunjuk kat mama abah ye.
Tapi since dia kecik lagi, takla clear mana pun.
Cuma bila terkangkang cmtu, tak nampak pulak apa apa kat tetengah tu, doc assume maybe gegirl.

Wah gegirl lagi?
Syokla mama ramai assistant yeeeeeee :)

Tak kisah la gegirl ke boboy, yang penting anak mama mesti keluar dengan sihat dan sempurna.

Eh macam tak percaya je anak nak masuk tiga.
Hehe, lepas ni aim utk bersalin lagi umur 32/33, lepas tu cukup la.
Anak anak nak sekolah dah.
Mama kena fokus dengan study dorang pulak.
Tengok tengokkan homework dorang.
Jadi kawan kepada dorang.

*tengok..tengok..punya jauhhhhh perancangan mama jihan. Yang ni pun belum keluar lagi mama oii*

Apapun, berada di sekolah ni buat mama risauuuuuu dengan attitude budak budak sekarang.
Haih.

Kena didik anak anak dengan betul betul.

No comments:

Post a Comment