Friday, April 18, 2014

Susu merudum

Sejak bersalinkan farhah,cik kawan baik memang tak pernah menyinggah sampai la umur farhah setahun dua bulan.
Hey hey kawan baik..you know who you are ;p

Genap setahun dua bulan pulak tu.
7 januari 2014. Ambik. Tarikh pun ingat.
Punya lama..masa lepas bersalin kakak damia dulu pun ambik masa 7 bulan je cik kawan baik ni nak datang.

Then sejak tu saya notice susu macam sedikit merudum.
Plus sejak februari tu kan kakak damia wean off.
Maka kurang demand, kurang la supply.
Waaaa nangis!

Seminggu yang lepas kawan baik memang datang.
Dan susu memang drop.
Biasa pam 7oz - 8oz , dah tinggal 3oz - 4oz.
5oz jarang sekali.
Haha.hopefully beberapa hari akan datang ni supply akan kembali pulih.

Tak risau sangat sebenarnya sebab purata pam harian masih boleh memenuhi demand farhah.
Sekarang farhah minum 9oz je pun sehari :)
Eh motif smiley di situ?

Tapi saya dah mula rindu hasil tuaian macam dulu dulu.
Oh myyyy..rindu okey nak dapat belas belas oz!

Takpela.
Farhah pun nak masuk setahun setengah awal bulan depan.
Dah besar dah anak dara saya kan :)
Perjalanan berbaki 6 bulan.
Semangat saya masih utuh begini.

Bertahan mama!
;)

No comments:

Post a Comment