Thursday, April 10, 2014

stok ramadhan

sambungan cerita deep freezer.
cerita df kosong ada di sini.
 
misi ramadhan katanya kannn :)

ramadhan tahun ini dijangka jatuh pada 29 Jun 2014.
uih, kejap je kan.
haaaa...yang kena ganti puasa tu dah habis ganti ke?

acik takde hutang puasa last year.
kaedahnya masa ramadhan lepas, cik kawan baik tu kan belum datang bertamu lagi.
maka bersenang lenang la acik berpuasa penuh sebulan.
cukup puasa, boleh la dapat duit raya penuh ;p
haha.

2014 ni insyaAllah tahun keempat saya berpuasa sebagai ibu menyusu.
2011- menyusu dan mengepam untuk damia.
2012-tak mengepam sebab pregnant adik, tapi still direct feed damia.
2013-menyusu damia dan farhah, mengepam untuk farhah.
2014-menyusu dan mengepam untuk farhah.
eh, yang 2014 ni tertakluk kepada perubahan. mana tau tiba-tiba ada projek baik punya baby 2015, maka kena la berhenti mengepam khennn ;p
tapi part direct feeding tu insyaAllah, takkan berhenti selagi farhah belum cukup 2 tahun.

jadi marilah kita gigih mengumpul stok susu.
berbaki beberapa bulan dan hari yang tinggal ni.
semoga dipermudahkan segala usaha kita :)

isi df terkini :)

No comments:

Post a Comment