Sunday, April 13, 2014

Berat badan dan komitmen

Saja nak simpan timbangan hari ni setelah minggu minggu lepas timbang takmau turun dari 48kg.

Sure last week tu bloating sebab cik p nak datang la tu.
Dia dah mai,elok je berat turun seperti sediakala :)

Saya ni memang sangat la jaga badan.
Hari hari duk menimbang berat badan.
Pastu sentap seharian kalau berat naik.
Teruk punya perangai ;p

Kawan sekolah pernah tegur.
Jihan, u ni sangat komited la.
Hahaha.
Yesssss.
Dulu masa sekolah sy kuat main.
Kuat berangan.
Ada pakwe memanjanggggggg.tetttt.

Pastu result spm tak baik.
Haha.padan muka!
Bukan la tak baik sangat pun.
5A 5B 1C.
Tapi bagi sy result tu teruk :(
Dengan subjek sains entah pape.
Kimia yg sy sgt suka dapat b je.
Biologi lagi hampeh. C terus.

Then i learnt my lesson.
Kena bg sepenuh komitmen kalau nak buat apa apa.
Alang alang buat biarlah sepenuh hati.
Dan sy buktikan masa matrik :)
Masa kat uni pun sama.
Walauponnnnnnnn tak grad dengan first class degree khenn ;p

Since result spm tu sy bertukar.
Nak buat apa apa,kena buat sungguh sungguh.
Kalau setakat nak cuba cuba baik tak payahhhhh.

Tapi sampai hari ni sy menyampah tengok sijil spm.
Haha.spoil sungguh la!

No comments:

Post a Comment