Wednesday, November 6, 2013

seven eleven

07.11.2013

birthday si momot mama yang pertama :)
alhamdulillah..setahun pertama yang cepat je berlalu.
sampai mama tak sedar pun adik dah besar ;p

tak banyak cerita adik dalam blog ni.
even monthly milestones pun mama tak sempat buat.

tapi adik sangat istimewa di mata dan hati mama.
adik buat mama lebih aware tentang natural parenting.


lebih rajin membaca.
lebih ambil tahu berbanding mengikut sahaja sistem yang ada.

adik yang lebih sihat.
adik yang tidak pernah diberi makan ubat dalam tempoh setahun ini.
adik yang tidak divaksin selepas usia 2 bulan.

selamat ulangtahun kelahiran yang pertama adik farhah :)
semoga adik menjadi hamba yang taat pada Allah.
mematuhi segala suruhan dan menjauhi segala laranganNya.

adik yang solehah, yang berjaya dunia mahupun akhirat.




semoga adik dan kakak akan menjadi sahabat baik yang saling sentiasa bersama.
saat jatuh mahupun bangun.
saling melengkapi.


love you banyak-banyak-banyak :)

dark crunchy chocolate


Dark crunchy chocolate.

Sedap gila acik tell you.

Tak manis sangat. Penuh dengan kacang.

Anak anak mesti suka.

Eh mak abah pun suka jugak :)

Nak rasa?

Sms/wassap 0193119017.

Free delivery area puchong.

Kawasan sekitar dengan sedikit delivery charges.

Self pickup kat permai villa pun boleh.

Oh ya, rm20 je sebekas :)

cheesekut for sale


Cheesekut versi mama damiafarhah.

Nak rasa?

Meh acik jual rm 15 je sebekas.

Delivery area puchong.

Nak self pickup kat permai villa pun boleh ;)

Kawasan lain pun boleh dipertimbangkan dengan sedikit delivery charges.

Sms/wassap acik kat 0193119017 tau.

Acik ulang ulang bukak peti ais :)