Saturday, October 5, 2013

anak-anak KIM

aci tak nak tulis post bebanyak?

haha, encik suami pernah pesan, jangan berhenti menulis.
dalam tak sedar, ada ramai orang yang menimba ilmu di blog saya ni.

ehem.
tapiii (eh ada tapinya tu) saya busyyyy!!

eleh, kata busy tapi tak update fesbuk sehari tak sah.

aihh, fesbuk tu taip-taip-taip dan post :)
sebelah tangan sambil susukan anak je acik buat tau ;p
kalau nak update blog ni kena pilih-pilih gambar lagi.
susah nak update kalau online guna handphone kan ;)

saya berharap untuk menulis lebih baaaaaanyak post yang ilmiah.
supaya bermanfaat untuk orang lain.
dan moga menjadi jariah saya di sana.

kan ilmu bermanfaat yang diamalkan akan berterusan pahalanya kan kan :)

tapi buat masa ni tak terfikir nak tulis apa.
bubuh gambar budak kecik-budak besar boleh la kan :)

damia dan farhah pada usia yang sama.
10 bulan :)
sengaja saya pakaikan baju yang sama.

saya sangat rindu KIM yang duluuuuuuu :)

No comments:

Post a Comment