Wednesday, October 9, 2013

09.10.2013

09.10.2013

alhamdulillah..Allah masihkan pinjamkan kehidupan kepada saya untuk tahun ke 28.

semalam birthday saya.ehem.

saja nak buat kenangan-apa yang berlaku semalam :)

pegi buat pasport.
boleh pulak kakak damia punya pasport sangkut dalam mesin.
tak pasal je kena tunggu sehari lagi untuk ambik.


sementara tunggu pasport siap, pegi alamanda.
saja buang masa..bawak anak-anak main :)


teringin nak makan dunkin donut.
hambik, sekotak ni saya punya je.
eh, bagi sebiji kat encik suami :)


sweet surprise :)
encik suami balik office dan bawakan sebiji kek oreo cheese kegemaran saya :)


tiada apa yang istimewa untuk saya wish tahun ni.
alhamdulillah, dengan limpahan rezeki, nikmat iman, kasih sayang, perhatian.
segala macam yang saya kecapi sehingga ke hari ini.

saya sangat bersyukur!
alhamdulillah..alhamdulillah :)

No comments:

Post a Comment