Tuesday, January 22, 2013

mudahnya bercuti dengan anak kecil :)

siapa kata bercuti dengan anak-anak kecik tu leceh?

kami pergi langkawi senang je :)
dengan kakak damia yang berusia 2 tahun 4 bulan, dan adik umur 2 bulan.
adik belum tegak kepala lagi tau!
 
ini je barang kami berempat masa pergi sana. 
barang masa balik jangan cakapla.. ;p


mama dengan boba wrap mengangkut adik ke sana sini.
adik yang baik pulak asyik tido je.
memudahkan kerja mama :)


kakak yang ligat ke sana sini.
bila dah penat, ayah kena dukung dia jugak.


mudah kan?
anak-anak masih fully breastfeeding-tak payah bawak botol, termos, air panas bla..bla..bla..
anak-anak nak didukung-carrier ada, wrap ada-tak payah bawak stroller.

tapi tak boleh la ber'island hopping' bagaiii..
tunggu anak-anak besar sikit kita pergi lagi ye :)

nota jari : boba wrap ni membuatkan sy menjadi perhatian pulak bila pegi jalan-jalan.
agaknya tak ramai lagi parents yang berbaby wearing kan :)

No comments:

Post a Comment