Saturday, January 12, 2013

kira-kira ebm

berpagi-pagian di hari ahad :)
cuaca pun sejuk je.
anak kecik mintak dipeluk.
sedangkan mak ada misi besar untuk dilaksanakan.
hah,misi la sangattttttttttt...

tarapapapa (background music mcD-eh,bukan kena boikot ka?)


sebenarnya pagi ni acik semangat nak mengira rakyat marhaen dalam deep freezer ni.
nak keep track supaya senang di masa hadapan.
senang nak count hal-ehwal keluar masuk ebm.
boleh bajet ebm tahan berapa lama lagi.
ini strategi namanya :)
sediakan perisai secukupnya sebelum kembali berjuang.

siap catit dalam buku kira-kira lagi.
manala tau baru setahun setengah kang acik meroyan nak bernew born lagi.
boleh la acik penuhkan ebm dalam peti untuk bekalan balance enam bulan adik kan..
hahaha-mimpilah you!
kat doktor dah warn next year jangan datang hospital lagi.
eh,kalau bukan next year, next year nya lagi muleh la kan?

syukur alhamdulillh, setakat yg dikira ni ada lebih kurang 444oz.
dan cuti berbaki 22 hari.
chaiyo..chaiyo..
ya Allah, murahkanlah rezeki anakku untuk menikmati susu ibu selama mana yang Engkau izinkan.
aminnnn...



No comments:

Post a Comment