Sunday, June 10, 2012

Teacher's Day Gift

ha..dah lama saya upload gambar2 ni sebenarnya tapi nak membebel-bebel panjang-panjang rasa malassss je..haha,boleh mcm tu?

okey, sebenarnya nak cerita hadiah-hadiah yang dapat masa hari guru hari tu..saja nak tepek kat blog, buat kenangan :)

yang ni, dari ryan, budak kelas 2A saya :)
yang pertama sekali bagi hadiah kat saya. sehari awal, sebab masa hari guru dia dah plan taknak datang sekolah..wah wah wah..



haa..ni ada body lotion, body wash dari farhat adam. farhat ni anak pengarah bank negara.
ngehngehngeh..bebudak bg benda-benda berjenama, cikgu dia senyum-senyum je sebab cikgu dia tak reti pun nak pakai benda-benda cenggini ;p


chocolate moist cake dari kak umi :) kak umi ni mak kepada ahmad afiq, student 2A saya gak..dah 2 tahun saya jadi guru kelas merangkap cikgu math kelas tu.


fresh rose dari Kolej Inti. Disampaikan oleh puan pengetua kepada semua cikgu.


kreatif kan bebudak form 1 Bakti buat jambangan gula-gula ni sendiri :)


yang ni buat sy terharu!
hadiah keronsang ni dari ex-student saya tahun lepas.
saya ajar dia pendidikan moral je pun.
tetiba tahun ni ada pulak hadiah untuk saya.
dari student cina pulak tu- Andrew Lim..ha..lelaki lagi!


dari Nabila Afrina.
budak ni senyap je dalam kelas. kalau sy buat lawak pun dia senyum-senyum simpul je.
tak sangka pulak dia nak tulis macam kat bawah tu ;p



goodie bag dari Lembaga Pengawas.



sekeping kad dari Hariz Hassan, 2A.


saya suka certificate ni :)
siap tandatangan semua students 2A lagi :))


bebear yang comel dari alyaa.
dia ni saudara dengan Dato Fadzilah Kamsah tau.


Pinggan hiasan dari Johan..jeng jeng jeng..bukan Johan Raja Lawak tau ;p


dari Kelab Guru.

Highlighter yang comel dan berwarna-warni dari unit Kaunseling :)


hoho..ni body lotion jenama Mark and Spencer dari Brendan.
last year dia bagi sy hand lotion jenama sama.
wah wah, apakah..adakah cikgu dia ni nampak mcm kurang menjaga kecantikan?
heheheh..


well..well..bg seorang cikgu, tak kisah la hadiah mahal ke murah..takde hadiah pun takpe, asalkan students ni jadi pelajar yang sentiasa hormatkan cikgu.
tidak melawan, sentiasa sopan bila dengan cikgu.
barulah sejukkkkk je hati kan..kan.. ;p

No comments:

Post a Comment