Sunday, June 10, 2012

stress SAPS!

hah, ini adalah entry berbaur stres!
amaran kerajaan Malaysia, sila klik butang X di atas jika anda tidak mahu terjangkit sama ;p

oh, kenapakah SAPS ni macam haremmmmm!!
dah penat-penat key in markah, bila nak save, dia loading lama, lepas tu problem loading page.
sangat nak marah okey!!
ingat nak key in tu satu markah je ke?
ingat satu kelas je ke?

dahla kena buat keje dua kali.
kat saps kena key in markah, kat sistem sekolah kena key in.
konon nampak macam maju tapi habuk pun tarak!
server lembab macam siput, data semendang hilangggg memanjangggg..






bosan! bosan! bosan!


No comments:

Post a Comment