Saturday, February 11, 2012

oh pms..

PMS..PMS..buat mood saya swing tak tentu pasal~pheww..
ya..ya,jauh di sudut hati agak terkilan usaha masih tak membuahkan hasil.

ha..ha..ha..boleh tak nak rasa macam tu?
then i sit and think, Allah knows better.
bila dia nak bagi rezeki, bila masanya kita betul-betul bersedia dan layak menerima amanahNya lagi :)
hikmahnya, saya masih boleh terus menyusukan damia.

seriously i'm afraid of kena berhentikan penyusuan damia jika ada complication, bleeding, atau treaten misscarriage during pregnancy.
fuh..fuh..masa fikir pasal ni tetiba rasa bersyukur sebab belum ada rezeki untuk preggy lagi :)
Allah ada perancangan yang terbaik untuk kita.
Yakinlah!

1 comment:

  1. Faiz cakap..usaha tangga kejayaan..tapi kan jihan, if tak preggy sekarang takleh la nak cuti 5 bulan.....woooooohhhhhh impian ku musnah ;p

    ReplyDelete