Sunday, January 1, 2012

20.12.2011 yang tertunggak lamaaa..

hok alohhh..
lamanya nak buat entry ni.
tiap hari terfikir-fikir tau sampai rasa terhutang budi sesuatu dgn anda.
hak hak..goli je mendongarnya kan?

bulan disember lepas, damia demam panas.
5 hari suhu sekitar 38.3..paling tinggi 39.8..
fuh..fuh..risau kan..
habis kurus anak saya yang memang kecik comey tu..huhuhu..
xnak makan, nak menyusu je..nasib baik la saya masih cuti sekolah, leh la saya jaga dia sepenuhnya di rumah..alhamdulillah..

disember lepas damia dah 15 bulan@1 tahun 3 bulan.
dah faham apa yang orang cakap..dah boleh minta tolong sikit2.
pandai buat muka kesian, sampai mama tak jadi nak marah :)
paling suka jalan-jalan.

oh, mama dah boleh drive berdua je dengan damia tau.
tengok ni, elok je dia tido dlm car seat dia sementara sy drive :)

paling jauh saya drive ke klia dengan damia.
masa tu ambik encik suami yang pulang dari kuching.
then ada sekali ke alamanda, kes mama nak berjimba ria dengan kawan-kawan.kehkehkeh..
dan sekali ke pj, sekolah mama :)
banyak kali bwk pusing-pusing kajang.
good girl :) boleh la mama meronggeng walaupun tanpa encik suami ;p

bila makan, nak suap sendiri je.
dah pandai tunjukkan kasih sayang.
nampak gambar baby,dia cium gambar tu..
nampak gambar kucing pun dia cium..

tertido masa ikut mama,nenek, pakcik dgn maksu gi shopping kat sogo.

 

dah suka main air.
kekdahnya selalu bawak mandi laut..
ngehngehngeh..
my cute girl~always..

sekarang ni kalau tanya dia adik mana?dia akan tepuk-tepuk perut mama..
haha,memandai je mama dia ajar kan..

No comments:

Post a Comment