Thursday, November 3, 2011

red wok restaurant

selasa lepas kami ke restoran red wok, kat seksyen 7 bandar baru bangi.
sebenarnya dekat je dengan rumah kami, sebab restoran ni dekat dengan silk highway belakang rumah ni :)
dah lama sebenarnya nak g sini, err..err sebab acik kan sukaaaaaaaa makan steamboat :)

saya pernah gak tengok restoran ni masuk jalan-jalan cari makan.
tapi masa tu dorang datang tengah hari.
kami datang malam hari ;p

gambar ehsan encik google :)

steamboat dan grill boleh masak sekali :)

bos besar tunggu makanan..

konsep buffet, boleh makan sampai lebam..
tapi kalau membazir, 100g kena charge RM 10 tau!
so jangan membazir, ambik-makan-tak cukup ambik lagi-hehe..



kalau pilih buffet steamboat+grill ni, kuah steamboat leh pilih satu je, sup ayam atau tomyam.
tapi kalau pilih buffet steamboat sahaja, dia bagi dua-dua jenih kuah.



suap si cenonet makan dulu..
oo..ada gak nasi goreng, kuey teow goreng, makanan-makanan lain la..semuanya buffet gak.
tapi makanan lain ni tak la sebanyak buffet.
so boleh la anak tecit ni makan nasi goreng :)



encik suami makan sampai pecah perut.
kebetulan masa pegi tu hujan turun.
dengan konsep open air tu, memang masyuk la makan panas-panas kan..

saya pun makan sampai kenyang :)
siap ada aiskrim dan puding caramel sebagai pencuci mulut.

hah,buffet ni berharga RM 33 satu kepala..berbaloi kan :)
ni alamatnya kalau korang berhajat nak datang sini gak.

Red Wok Restaurant Sdn Bhd
Lot PT 70550, Jalan Kajang Impian 1/2
Taman Kajang Impian
43650 Bandar Baru Bangi
Selangor
Tel: +603-8927-4100
Fax: +603-8927-4500
HP: +6019-339-4655 - Awang Hasyim
Email: redwok2u@gmail.com
 
waktu beroperasi ( mana tau datang dari jauh, takut tutup kan )
Monday to Thursdays
  Lunch : 12pm to 3pm
Mondays to Fridays
Dinner : 6pm to 12am
Saturday & Sunday
"Almost" all day dining : 12pm to 12am

ataupun anda roger-roger je acik di sini neh.
acik bawak g sini ye :)

nota jari : personally saya suka buffet steamboat kat tupai-tupai bangi..tapi kalau sesekali pegi tempat lain pun takpe kan? ;)

No comments:

Post a Comment