Monday, November 28, 2011

lepak putrajaya

petang isnin cuti sempena maal hijrah :)
tak pernah bawak damia ke sini.
seronok, dengan kawasan yang luas, memang best nak bawak anak kecik yang terkedek-kedek berjalan ni :)
lagipun ramai parents yang bawak anak-anak ke sini..
memang best nak tengok gelagat anak-anak kecik ni.

mari tengok gambar la :)
tengok anak dara saya ni..





tengok ikan di tepi tasik putrajaya :)
seronok kakak tengok ikan kat sini..





masjid putrajaya.
first time saya solat kat sini.
selalu tengok je..
sampai sesat-sesat saya masuk sini tau.

nota jari : kadang-kadang kita terlepas pandang tempat menarik sekeliling kita kan :)

4 comments: