Monday, November 21, 2011

20.11.2011

entry terlewat bebarapa hari :)
hehehe..

20.11.2011 wah,tarikh cantik kan..
tahun lepas 20.10.2010 damia umur sebulan, tahun depan 20.12.2012 umur 27 bulan.

so damia sekarang dah 14 bulan a.k.a setahun dua bulan.
alhamdulillah..rasa dah besar dah budak ni.
kalau tengok masa dia tengah tido,rasa macam dah panjang je dia ni.hehe..apa ke halnya tengok kepanjangan org masa tengah tido..

again,sangat sukaaaaaaaaaaa dengan kamera :)


ni kat pizza hut.
minggu lepas encik suami ke kuching sehari, ke penang 4 hari.
sian kami kena tinggal berdua (okey,sehari tu ditemani pakcik damia ;p )
gigih pagi2 pukul 6.15am kena hantar dia ke nursery.
tu yang sy suka nursery, bila-bila boleh hantar..boleh kawtim dengan ownernya..heheh..
encik suami balik,kami terus p melantak pizza hut :)

kakak sebenarnya sangat rindu ayah..
bukan kemain lagi dia gembira..tengok la gambar ni kan :)
tak best tau kitorang tido berdua je..

kat restoran mamak pagi 20hb.
kami nak g servis cik viva pagi ni :)

siap servis, kami ke manjaku.
bila damia test je kereta mainan ni, terus taknak turun dah.
kena la ayah belikan..kan..kan..



nota jari : 14 bulan-damia masih minum susu ibu sepenuhnya! :)

No comments:

Post a Comment