Saturday, September 17, 2011

rumah terbuka lunatots

17 September 2011.
saya ke rumah terbuka lunatots.
eh,rumah terbuka ke kedai terbuka?

gigih kan,dari port dickson,lepas check-out hotel, terus ke sini.
memula sesat gak,pegi ke jalan dwitasik, cheras.
err..encik gps tu yang bawak kami ke situ.

rupanya alamatnya kat medan perniagaan danau lumayan.
fuh..nasib baik dekat2 je..

kak sue,spagethi laksa tu sedap :)
tapi malu nak makan banyak-banyak..
kehkehkeh..

mari layan gambar la..

saya dan damia bergigi jarang.
macam arnab la kakak..

tiga sampul duit raya untuk ammar zikry, ammar dzakwan dan alya zalikha :)
tak sempat nak cuit budak-budak tu sebab dorang baru sampai dan mood bermain belum kunjung tiba.
 
bersama acik sue polkadot tuan rumah.
ampun la kaksue..saya takde baju polkadot :)
goodies 1 : homemade choc air tangan kaksue neh..
fuh..fuh..fuh..
sedap..tak sia-sia kaksue bersengkang mata ;p
goodies 2 : ada baaaanyak voucher shopping.
pas ni nak shopping kat mumdreams la pulak.

kakak damia dapat duit raya dari acik sue :)


goodies 3 : beruang cinta kaksue.
hehe,nak cinta kaksue jugak la cenggineh.


terima kasih sayang-sayang acik jihan.
nanti kalau jumpa lagi nak peluk cium anak-anak ini :)


voucher lunatots yang dah selamat digunapakai.
kehkehkeh..kaedahnya dapat terus pakai kan.
dah takde voucher ni dalam tangan,tapi sempat la ambik gambar buat kenangan :)

hah,guna voucher untuk beli ini untuk kakak damia :)
lepas ni nak train kakak guna botol ni.

dear kak sue,
terima kasih atas jemputan :) (tahun depan jemput lagi..hehe)
semoga kak sue terus berjaya, terus menambah cawangan-cawangan lunatots.
semoga berjaya dalam apa jua yang kaksue usahakan.
dan paling penting berjaya memperjuangkan susu ibu.
yeah!

nota jari : kenyang :)

No comments:

Post a Comment