Friday, August 12, 2011

mbf=my bestfriend

masa saya form 3,saya ada geng..
wah,bunyi macam geng buat jahat je kan :)
kami geng berempat (tapi ahli keempat selalu bertukar baton)
kehkehkeh..kan ana?
yang kekal kami bertiga-yan,ana,uyai :)
dan kami bertiga sudah menjadi cikgu cikgi.
walaupun semua di negeri berlainan..
tapi uyai pun macam chipsmore..kejap ada,kejap tak ada-err..selalu tak ada ( yang sebenarnya)

dulu geng kami nama MBF (macam nama bank kan)
MBF stand for 'my bestfriend'
sama-sama pegi sekolah,sama-sama ke dewan makan.
sama-sama pegi prep,berkumpul masa free night.
melawat kawasan (read as tumpang balik ke kampung kawan lain masa cuti weekend)
berkongsi kisah suka duka-pakwe makwe dan sebagainya ;p

ahad,31 julai,ana ke rumah saya.
oh ya,ana posting di bintulu tau!
last saya jumpa dia masa november 2009.
lepas ni mesti selalu jumpa sebab family in laws dia ada di sini.

aih,meh layan gambar meh..

saya demam masa ni.
plan asal nak jumpa dan makan sate di luar.
tapi sebab saya susah nak bangun dari katil,mereka ke rumah kami saja :)
muka saya macam muka orang demam tak?


ini ana dan cik damia :)





mereka yang baru berkahwin hujung mei lepas :)
arham juga classmate saya masa form 4-5..
ehem..ehem..dorang kan..bercinta dari form 3 (kan ana?ka form 2?)
cinta anak-anak sekolah yang bersatu jua di jinjang pelamin :)
happy for both of u :)

kami :)

okeh,arham dan ana ada gaya dah..tak lama lagi ok?

thank you ana & arham for the nice pict..
masa ni nak ambil kamera sendiri pun tak larat dah..
kena la meminta ihsan gambar-gambar kamera mereka..

thank you for coming :)
nanti kita jumpa lagi ok :)

nota jari : friends are forever :)

4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. insyaAllah..
    Sangat happy jumpa kamu..
    sampai en. abe jelos pula.hahaha

    ReplyDelete
  3. kenapa en.abe jeles?
    psst..psst..kalau jumpa boleh berusaha dengan gigih ya!

    ReplyDelete
  4. hehe..yelah..dia jelos sebab belum dia buka kunci keta lagi saya da turun. selalu, tunggu sampai dia unlock kunci tu dulu, n dia turun dulu, baru saya turun.

    ReplyDelete