Friday, July 8, 2011

majlis pelancaran modul pbs

 hari ni saya ponteng sekolah..
hahha..apa kejadahnya la cikgu nak ponteng kan?
masa sekolah saya tak pernah ponteng tau.
pelajar contoh edisi perasan ;p

saya ke sk seksyen 7 bandar baru bangi.
terima kasih encik google map.
nak beli gps saya belum mampu.
kehkehkehkeh..
cuma 10minit perjalanan dari rumah.
pukul 7.10 dah sampai,event start 8.00am..
sekali lagi guest contoh. perasan!

antara yang awal sampai,tempat duduk masih kosong :)
tan sri dato' hj muhyiddin yassin berucap dan merasmikan modul pbs.
juga memberi 100k kepada sk seksyen 7 untuk penambahbaikan infrastruktur.
ayyo mak..banyaknya........
smk sultan abdul samad taknak jemput dia ke?
dapat duit banyak tak payahla kita buat aerobikton nak kumpul dana pibg.
kan..kan..kan..
cikgu yang seronok sebab event habis pukul 10.00am
makan sampai pukul 10.30,pastu balik..
wah wah wah..acik suuuuuuuukoo :)
sekolah ni ada tanam serai tau..
ada pokok cili,sayur-sayuran..
tak payah ke pasar.
eh apa ke hal cikgu perlu ke pasar ni?
erm..mungkin mereka tanam untuk masak-masak kemahiran hidup ke..
jamuan pape ke..
buat abm sains pun boleh kan?
terung pun ada tau!
geram je rasa nak petik..
terung masak sambal tu kegemaran acik tau.
selesai makan,kita menyinggah menabung duit di sini :)
eh kawan-kawan..ingat tak dulu sini ni pasaraya bintang.
tempat kita buat projek masa degree dulu kan?
nape dah tukar jadi giant eh?
tadaaaaaaaaa..hasil menyopping sendirian..
balik rumah, pam susu, kemas sikit-sikit, baru ambik si momot kat sekolah dia :)
kalau hari-hari macam ni kan best :)

nota jari : seronok balik awal..

No comments:

Post a Comment