Sunday, July 24, 2011

hapdetttt

lama tak update blog :)
sy agak sibuk dalam seminggu ni..
last weekend balik johor,sampai rumah dah tengah malam.
rumah tak berkemas,baju2 tak bergosok..
pulak tu sibuk dengan kertas exam yang due 21july..
fuhh..fuhh..
tu la..masa march test bersenang-lenang tak buat exam paper.
untuk test kali ni..hambikkkk ko..
saya kena siapkan 2 paper; math form 1 n pendidikan moral form 4.
siap dengan jadual spesifikasi ujian, dan skema jawapan sekali..
dah hantar semua baru boleh menarik nafas separuh lega..

belum lega lagi ni..rasa penat kerja belum hilang walaupun dah cuti hujung minggu.
kalau dapat pegi spa kan best..kalau dapat pegi berurut ke..
perghhh..heaven..heaven..
slap my head! verangan je lebih!

entry rojak-campur-campur-bergantung-kepada-gambar-yang-ada-la-ye..
gambar keluarga kecil kami :)
gambar semasa di johor..
damia fotostat ayahnya kan? ;)
saya ingat masa kecil2 ramai orang kata damia ikut rupa saya.
makin lama,rupanya berubah ikut muka ayahnya..
hah,damia adil kan.kejap ikut mama,kejap ikut ayah.
nanti dah besar buat muka sendiri pulak :)
gambar 20 july..ni la hobi baru cik damia..duduk depan peti ais.
tau la depan tu sejuk je kan..
masa ni sy menyimpan susu-susu perahan yang saya bawak balik dari sekolah..
damia memang suka berdiri depan fridge ni..
secret recipe~kek mangga.
ari tu sy makan kat sekolah,sedapp..tapi bila kali ni sy beli sendiri tak sedap pulak..
hua...
bukan rezeki sy kot..
milk booster terbaru sy..
kalau malam2 makan ni,esok pagi sure cik b berat penuh susu :)
baru berangan nak kurus..gemuk la sy makan benda alah ni hari-hari ;p

hah?hah?apa milk boosternya?
cer korang tengok kat tangan cik damia tu ;p

chocolate indulgence kesukaan kami sejak dari dulu :)


celebrating 10 month of cik damia kat ayam penyet metro point..
haha,padahal mana la cik damia makan kan..
mama n ayah la yg makan..
"mama sayang kakak..sampai bila-bila mama sayang kakak.."


ayammmmm..sedapppp....
cantik kan kereta ni..
ops,i mean warna kereta ni..
berkenan mata sy  nengoknya..hehehe..
nota jari : i need rest,rasa nak g bercuti..bila la agaknya ye?

No comments:

Post a Comment