Sunday, June 5, 2011

cuti lagi seminggu

halluuuuuuuuuuuuuuu....

mak aih,hilang sopan mak dara ni...
ehem ehem..assalamualaikum semua (kehkehkeh)~eh boleh ke bagi salam then gelak2?

sy baru kembali ke rumah..pakej 6 hari d rumah mak dan 4 hari bersama MIL..
seminggu bersenang lenang bersama encik hubby (dan mengabaikan semua kerja sekolah yang dibawa pulang) hehehehe..

hari ni baru duk umah..hah,tau berjimba ria saja ya..sila la basuh baju anda yang bertimbun setinggi gunung Kinabalu tu ye..

sy blur nak buat makanan utk cik damia ni.
yela..anda pun harusla tau keadaan stok makanan dlm peti ais jika rumah ditinggalkan selama 10 hari kan?
en hubby dah start keje plak hari ni.
xpela..malam ni akan ku ajak en hubby menyerang tesco.

oh ya! cuti sekolah ada lagi seminggu.sy bercadang utk bg cik damia ni makan ayam pulak..jemu aih,asyik buah n sayur je kan..
tukar menu pulak la ye..
harap2 cik damia ni boleh mkn tanpa allergic :)

haih,ok..list kerja saya hari ni paaaaaaaaannnnnjang..
tu la dok pending je dari minggu lepas kan..
buat kerja la..

nota jari : 10 hari berkepit dgn mama,damia dah x boleh ditinggal langsung..damia..damia..

No comments:

Post a Comment