Monday, June 20, 2011

father's day

19 jun 2011
selamat hari bapa untuk semua bapa-ayah-daddy-walid-abi
sesiapa sahaja yang bertanggungjawab menjadikan seorang wanita itu mengandung
ekekkekek..

sempena hari bapa, saya ajak damia buat kad untuk ayahnya
ya.ya..ayah damia,bukan ayah saya

asalnya,saya cuma nak print gambar,tampal atas kad dan decorate kad sesuka hati saya
ala-ala zaman becinta dolu-dolu
aishhh..setahun setengah kawin,saya dah tak pernah buat kad untuk encik suami
betul la org kata,masa becinta semuanya wangi
ahahha..eh,sekarang wangi lagi apa?

tapi beginilah..kita hanya merancang
dan damia merosakkan rancangan..ekekek..
ye.ye..damia menghalang saya melaksanakan hajat yang terendam jauh di lubuk hati
dia lagi nak menjadi kreatif
saya takut,dari plan nak tepek gambar atas kad dan decorate kad tersebut
jadi tampal damia je atas kad tu
gara-gara geram tangannya tak berhenti mengacau

jadi solutionnya,saya buat je kad ala-ala
print saja terus
senang..

tara..ni la hasil kerja tangan encik komputer..


saya ajak damia tulis sesuatu untuk ayahnya..


tengok ni..susah betul saya nak kawal anak kecik ni.
dia nak menulis sendiri juga
okeh damia..sampai masanya mama akan bagi damia tulis sendiri ok.
sekarang mama ajar damia menulis.

bagi can damia decorate sendiri kad untuk ayahnya :)
 inilah hasilnya
memula elok cantik je
tapi tangan damia tak boleh dipegang lebih dari seminit
maka perkataan-perkataan terakhir dah menjadi comot
haih la damia..
takpela..hasil tangan damia untuk ayah

 
happy father's day to our hero :)
thanx for being such a wonderful dad to our daughter..
you are our strength..
mama and damia love ayah :)

*hehe..gambar dlm entry ni versi seksis damia
damia demam weekend lepas, maka saya bukakan je bajunya
biar cepat hilang panas.

nota jari : i love you hubby, more than damia loves u :)

No comments:

Post a Comment