Thursday, May 5, 2011

update damia

damia dah tak demam-->sihat tapi belum sepenuhnya.
malam ni mata berair dan selesema pulak.
check suhu 37.1-->tak demam alhamdulillah..

so selesema tu mama just letak vicks for baby kat dada dan leher.
juga tepek cool fever utk turunkan suhu lagi-->tapi tangan budak kecik tu tak reti duk diam,asyik nak cabut je.
malam tadi damia dah pandai panjat meja,berdiri sambil berpaut pada meja. lalu menangis minta mama turunkan dia-->mode mama pening.
merangkak pun makin laju.

cepat sihat my dear.takpe..mama tau damia demam nak pandai :)

nota jari : lumrah menjadi seorang mama-anak demam-anak sihat : semuanya warna warni kehidupan

No comments:

Post a Comment