Monday, April 25, 2011

perhimpunan ibu menyusu 2011

first time sy pergi gathering macam ni..saaaaaaaangat teruja! aitelyu..
memula tau pasal gathering 24april ni, mati-mati eh hidup-hidup ingat 24hb tu hari sabtu..so dah set dalam otak tak boleh nak pegi sebab sabtu ada sekolah ganti,then en.hubby kena kerja pulak..so tak la ambik tau pasal gathering ni..
pastu jumaat 22hb yuy msg ajak g gathering ahad.ahad?oh no!salah tarikh rupanya daku.
ah,patutla sejarah spm dapat B4 saja..x pandai tengok tarikh rupanya.cait!ada kaitankah?
maka saya mengendeng (bukan mengandung) en.hubby untuk bawak saya ke sini.
gigih mak tau..dari kajang paksa damia bangun pagi untuk ke DARC nak join gak gathering ni..

baju baru damia.demi nak memenuhi tema ibu=pink,ayah=hitam,anak=merah,ku rela beli baju baru utk damia tau!
en.hubby,my backbone..tQ dear for the support..muah3~hei anak2 dara tutup mata tau..


sesi bf beramai-ramai utk masuk Malaysia Book of Record..masa ni damia dah sudah menyusu,so takdela nak susu lagi..sy snap je la gambo orang lain,aci la kan..
mak-mak gedik.anak nangis pun masih sibuk nak bergambar bagai..yuy,macam mana ni?dorang berdua nampak macam tak suka je bila duk dekat-dekat..macam mana dengan plan kita nak jodohkan mereka?hmmm...
sebenarnya nak ambik gambar dinosaur,tapi masa ni tengah makan,so dapat gambar selit-selit pun jadi la..
mana otromennya?otromen pun ada tau..kaler oren lagi..tv3 pun takde siar otromen tu ;p
sesi demo CD oleh lunatots.ah,memang takde rezeki nak dapat CD free dari kaksue.masa ni masih makan(lagi) x siap-siap?sedap sangat lemak pucuk paku tu.terpaku saya makan x sudah-sudah..tQ sarakids :)
ibu-ibu yang bersemangat waja.we are sisters! saya sangat bangga menjadi sebahagian dari komuniti ini.kikiki (maxis pun surrender ku curi ayat iklan mereka)-eh,komuniti-komuniti tu ayat iklan maxis ke celcom?
saya di tengah lautan pink. i like pink!
with kak farah sarakids and the others.
seronok sangat berada di sini :)
dgn yuy dan kak hafidzatul amirah. KIM's mommies. aha,kumpulan benci-benci tu, korang ada ke?kikiki..
KIM's mommy : selalu berinteraksi di alam maya..kali ni la..baru jumpa muka-ke-muka-

gambar ni paling best! kulu kehilir ku mengekor kak sue nak ambil gambar tapi malu nak tegur..kejap-kejap "ala..dia sibuk la b,ramai orang nak jumpa dia"
cait,padahal kulihat kaksue sibuk kehulu hilir ambik apam comel utk dimakan-berkali-kali.
haih kaksue,sengaja buat-buat sibuk ya!

kaksue,i adore u :) selalu (read : tiap-tiap hari) baca blog diyaluna, saya mengagumi usahawan wanita melayu.ada anak dan suami tapi masih ke sana ke mari membantu orang lain..ah ah..kagum ah!
pst..pst..kaksue,saya mengajar kat pj tau.dekat je dgn lunatots amcorp mall kan?so bila kita nak pegi makan sama-sama?

saya sangat suka dapat ke sini. ya.ya,saya sudah ulang banyak kali yang saya gembira.maksudnya sy memang betul-betul eksaited tau! nah,buh tanda seru lagi tanda seriously excited..ngeeee...
kalau ada gathering lagi, saya mau pergi lagi..dan lagi..dan lagi..

nota jari : i love breastfeeding :)

2 comments:

  1. aha...nama ku disebut!!!
    tahun depan kita pegi lagi na....
    aku pun suka....

    ReplyDelete
  2. haha..tengs la mengajak aku ye..
    ye semangat.semangat!

    ReplyDelete