Saturday, April 9, 2011

my wish list

  1. si putih (read : handphone) sy sudah menunjukkan tanda-tanda mahu dicampak ke dlm tong sampah..kejap-kejap nak check msg, tengok-tengok dah mati. sy kenen-kenen en hubby g beli yang baru tapi dia xmo bwk sy..uhuuuuuuuuuuuu...
  2. sy mahu baju baru~padahal sy ada baju baru x pakai lagi..tak..tak..sebenarnya sy terbeli baju yang sama dgn opismate..belum sempat sy pakai, dia dah pakai g keje dulu..so sy xmau pakai baju tu g keje..
  3. sy mahu tudung baru~err..for no reason ;p
  4. sy tetibe je mcm menggebu-gebu hasrat nak beli laptop yg kecik comey macam buku tu..entah nape entah tengok org lain pakai cam best je..
nota jari : susah memuaskan nafsu membeli perempuan ni..memang patut pun en hubby ignore wish sy ;p

No comments:

Post a Comment