Friday, April 15, 2011

5 perkara itu

hah?hah?saya di'tag' oleh ibu husna?ya ampuuuuunnnn...saya punya x perasan sampai la g korek2 blog die..hehe,macam mana nak tau kalo org tag kita selain membaca blog die ye?mama x habis menuntut ilmu blog lagi nih!

haish..haish..ok.ok..meh jawap soalan..kang meroyan ibu husna tggu jawapan kan..                                         
5 tarikh penting         
  1. 11.12 - my anniversary--->copy jwpn husna sebab jwpn saya juga sama..yey!
  2. 09.10 - my birthday
  3. 23.01 - en.hubby semakin tua ;p
  4. 20.09 - damia momot punya bday
  5. 1 syawal - sebab sy suka raya..hahahahaha..
5 perkara saya buat semalam
  1. drive kete pegi skola-balik skola-ambik damia momot
  2. masak ayam lemak cili api, sambal sotong
  3. bukak fesbuk, update status, komen sana-komen sini
  4. susukan damia momot-pam susu untuk damia momot
  5. ya.ya.sy mandi,gosok gigi-basuh muka pagi dan petang-tiap2 hari tau!
  6. saya tido-bangun balik-tido lagi
  7. hoi..hoi..orang suh jawap 5 je la!
5 perkara buat saya gembira
  1. dapat shopping dan penuhi semua shopping list sy..mak aih..heavennya :)
  2. dapat peluk cium momot dan ayahnya banyak-banyak-banyak kali
  3. makan aiskrim.minum milo.makan suka-suka hati eh mulut
  4. balik kampung johor wish mak masak macam-macam
  5. dapat tengok si momot gelak-gelak dan en.hubby senyum-senyum :) kalau en.hubby gelak?errrrr...
5 perkara sebab jawab soalan
  1. ya.ya..sebab ibu husna tag sy
  2. tension kena relief setiap hari minggu ni.hari rabu x kena coz dah memang ada 6masa.pulak tu relief 2 masa straight.maigrain duk sejam doploh minit dlm kelas x buat pe.lagi-lagi kelas bising
  3. suka-suka.ko tanya kenapa?
  4. dah penat bukak fesbuk-nak menambahkan entry blog
  5. tunjuk rajin update blog..hahah!
5 kawan utk di tag
  1. cik rosie
  2. nk suruh en.hubby jawap (sy tau dia pembaca blog sy walaupun dia xde blog)
  3. kamu yang baca entry ini
  4. anda yang baca blog sy
  5. kamu.kamu dan kamu.
nota jari : kalau berani, kopipes dan jawap ok.

No comments:

Post a Comment