Wednesday, April 20, 2011

20.04.2011

macam biasalah..setiap 20hb mesti ada entry kan :)
si momot sy masuk 7 bulan hari ni..wewiitttt...

damia mencipta sejarah hari ni..sejarah jatuh katil! aishhh..menyambut 'bulansary' dengan membuat aksi terjun tiruk ke momot? 
padahal sy tinggal dia kejap je..sy nak siapkan air utk dia mandi..dah letak elok je dia kat tengah2 katil,dah susun2 bantal buat tembok besar cina,masih lepas jugak..tau-tau je dah dengar bunyi gedebuk dan uwaaaaa..nasib baik menangis kejap je..lepas tu boleh sambung gelak balik..ish.ish..

dahi masih merah-merah sebab jatuh.kesian damia..naluri seorang ibu,rasa macam nak gantikan semua kesakitan anak..pst..pst..boleh bayangkan mama jihan terjun katil?hikhikhik..
makin lama makin nampak lebamnya..hopefully xde apa-apa yang membimbangkan..cuma sy kena monitor apa-apa side effect macam muntah,mata naik ke atas,pengsan dalam 24jam ni..semoga xde la semua-semua tu...

tertidur dah anak saya..lama nak tunggu mamanya siapkan kerja rumah dan kerja bukan rumah..
gambar kami sekeluarga weekend lepas,masa nak attend wedding nana
budak nakal ni sekarang susah dikawal..kejap je dah menjelajah satu rumah..lepas ni saya kena aware dan jauhkan benda-benda merbahaya..tengok ni,,tau-tau je dah duk bwah meja..
damia saya sudah pandai senyum bila tengok kamera..saya sangat geram kalau tengok dia senyum macam ni..
rasa nak gigit dia kan?

nota jari : anak saya dah besar rupanya :)



No comments:

Post a Comment