Friday, March 11, 2011

cuti pertengahan penggal 1

selamat bercuti semua :)

wah cikgu-cikgi sekalian lagi eksaited nak bercuti dari anak-anak murid ye?supaya tidak mengalami sindrom post-natal a.k.a sindrom mak-mak pelupa, sy listkan kerja yang perlu disiapkan sepanjang cuti seminggu ini.
  1. damia first kan?so cuti ni mama nak ajar damia makan solid food..ohoho, sangat teruja nak snap pict damia first time makan :) err..adakah ini termasuk dalam kategori kerja-yang-perlu-disiapkan?hehe, sy juga perlukan sebuah blender baru utk blend bubur damia nanti..en hubby?apa kata survey?
  2. marking paper pend moral 4adil & 4ehsan..first time sy ajar moral, first time nak mark paper..hmm..mungkin mengambil masa sedikit kan..
  3. bagi markah PEBEL utk semua student yang sy ajar..tang ni sy paaaaaaaling malas...sy malas la nak pk budak ni baik ke tak, sopan ke tak, cantik ke tak macam cikgunya oooo..subjektif ok..subjektif..
nota jari : mahu bersenang-lenang dan dapat gaji hujung bulan

No comments:

Post a Comment