Saturday, March 19, 2011

ahmad wafiy hakim-nur damia

suka suki je ku gabungkan nama mereka berdua kan..psst..psst..yuy berbesan nak?

ptg tadi mama wafiy me'roger' ku utk menyerbu rumahku..haish..dah ada kat ukm baru nak roger ya..
terpisat-pisat saya-ayu-berbaju-kurung bangun dari tidur indah memeluk anak dan terkedek-kedek mengemas rumah apa-apa yang patut. maaf la mama wafiy, rumah kami berhabuk banyak sikit..maklumla, mama damia ni sibuk buka fesbuk sikit seminggu ni..sigh*

damia dan wafiy mcm twin kan..baju sama, toto sama, saiz pun hampir sama..punyalah kami ni membahasakan 'kakak damia' dan 'adik wafiy' kaedahnya mereka berdua akan masuk darjah satu tahun yang sama kan..hoho..skrg ni ye la berkakak-adik, tujuh tahun lagi mereka akan beraku-engkau.
awat buat muka terkujat tu damia?

memula mereka (wah mereka?) sampai, damia macam terkejut je tengok ada baby macam dia..ingat awak sorang je baby di dunia ni..
tapi lelama tu damia dah mula pegang-pegang wafiy, dan bersembang dgn papa wafiy :)

gambar mama-mama? takde sebab mama-mama sibuk bergosip ambik gambar anak-anak..
kalian dtg mengejut, harusla mama damia tak sempat memasak kan..hidang apa yang ada je ye..
lain kali kita plan reunion yang proper punya tau.


nota jari : dulu kami berkumpul anak-anak dara, skrg kami sudah mak-mak dara

No comments:

Post a Comment