Thursday, January 13, 2011

permulaan sesi yg hebat!

fuhhhh..fuhhh...[aksi meniup habuk]
oh..sgt sibuk awal2 sesi prsekolahan ni..n sy sdg myesuaikan diri dgn jdual bru sbg super mommy yg bkerjaya..yeah!
sy sgt brsmangat mmasuki sesi prskolahan bru ni...sebabnya??ada baaaaaaaanyak sebab :)
  1. prtukaran pmerintahan~pngetua sy sudah brtukar org..so far yg bru ni nampak agak ok..erm..spnjg pmerhatian sy melalui mata yg tidak brkacamata ini..pngetua bru[sy namakan sbg Pn.Z~wahhh mcm rahsia je ;p] sgt mnjaga kbajikan guru2..i likeeeeee...ada sorg member anak die warded hosp serdang n trpaksa amek CSG..tup2 last wkend Pn. Z dtg mlawat anak die kat wad..tacing..tacing..jauh tu nak ke srdang..then dlm minggu ni gak Pn. Z ada la buat lwtn smbil blaja ke opis kami [opis ke?] smbil2 tanya2 pe bnd yg kami prlukan utk mnambahkan kselesaan kami utk bkerja..amek sikit ayat Pn. Z "langsir nak tukar baru x?" perghhhh..suka..suka....
  2. Pn. H akan bertukar!wahhhhh...yg ni ibarat menang loteri!dan sy brharap ianya bukan hanya mimpi d siang hari..dgr cite, esok last day Pn. H kat opis..haisshhh..sy msih mngingati ayatnya suatu masa dulu "abg eksiden pun nk mnangis?" dan....oh.sy akan mrindui encik harimau yg duduk  dlm kete WTD60 tu ok..x sabar mnunggu hari esok :)
  3. subjek sy dikurangkan! memula dpt math f1, moral f4 n sivik f2..nxt week ada prtukaran jdual n sivik sy sudah ditarik barik..yeay!!!sy suka sbb sy xreti ajar sivik dgn kaedah pedagogi yg sesuai [kat u xde blaja pun..]..sy juga sgt suka ajar bebudak f1 ni..mereka sgt menggembirakan n sy leh jd kanak2 spt mereka :) sy juga prlu garang2 spy mreka smua hormat sy [hormat ye..bukan takut ;p]
  4. sy guru pnyelaras f1..thun ni mcm xpening sgt nk arrange kelas ;p dh de pngalaman kot..sy juga guru kelas 1A..suke dpt kelas depan..xsusah nk kutip yuran n xsusah nk kutip sgala mcm borang..budak pandai katakan..skali ckp leh faham :)
panjang kata..sy skrg sgt gmbira!smoga kgembiraan ini tidak akn trcalar spnjg 2011 :)

nota jari : semangat!

No comments:

Post a Comment