Friday, January 28, 2011

hapdet..

naaa..sy menghapdet blog dr umah parents sy d johor..lamanya rasa x balik johor..since november lpas rasanya..wa...ptutla rindu.. anak tecik tgh tdo berguling2 dgn ayahnya..

mggu depan cuti sminggu..yeay! damia pun bergumbira xpyh pegi skolah..leh la bermanja2an dgn mamanya 24jam..its the time to bully mama.hey!

tetibe rasa meroyan nk deep freezer status ini sudah ditepek pd fesbuk n KIM ;p otak tgh pk2 utk survey DF..en. hubby pun da tanya2 betul ke nk beli..wawawa..kalo en. hubby nk belikan i rela je..kuikuikui tgh kira budget ni..sure x nyesal sbb leh simpan lbh baaaaaaaaaaaanyak susu! 6 bulan plak tu..haishhh..

badan makin naik! alamak...ada la sorg dua akak2 kat skolah tu da tegur "mmg berisi ke ada isi ni?" jeng..jeng..jeng..cmne nk jwp ni.. "err..err..mmg berisi kak.." smbil tersenyum kaver pipi tembam ;p ada isi?kwang..kwang..tggu la lama sikit k..damia pun xmo jadi kaklong lg..hehe..pantang ayah dekat ngn mama mulala dia mrengek sama nk mama layan dia..aik..tecik2 suda pandai?

jadi adakah sy risau dgn kenaikan badan?oh tidak..sbb sy tau sy sdg myusukan damia, xleh cut calories..xpe..demi anak bucuk cayang tu..mama rela apa je asalkan damia dpt yg terbaik..jauh mana la nk jaga kecantikan tu..smuanya akn pudar dek masa pasti! tapi antibodi, kesihatan n kekuatan mental damia akan kekal selamanya..

sy tgh pk nak buat apa cuti ni..hey mama, rumah dh lama xbrkemas! maklumla..mggu ni agak bz kat skolah..asyik stayback je..huhu..percayala..kalo mama mgemas rumah, masa duk depan fesbuk akan lebih lama..haishhhh....

nota jari : tdo hotel?

No comments:

Post a Comment